Moving to a new server 5/19.

Have some suggestions, ideas or feedback for the forum? Post here!

Moving to a new server 5/19.

Postby mister2 » Mon May 18, 2009 2:00 am

The forum will be moving to a new server. The move will be initiated at 12AM PST on 5/19. Please expect the move to last a minimum of 3 hours. During this time, you will not be able to access the forums.
mister2
Site Admin
 
Posts: 880
Joined: Tue Aug 19, 2008 11:00 pm
Location: California, USA
Color and Model: White S10
OS(s) installed: Windows 7

Advertisement

Re: Moving to a new server 5/19.

Postby mister2 » Tue May 19, 2009 2:38 am

Success! The forum has moved to a new server. Please report any issues you may encounter.
mister2
Site Admin
 
Posts: 880
Joined: Tue Aug 19, 2008 11:00 pm
Location: California, USA
Color and Model: White S10
OS(s) installed: Windows 7

Re: Moving to a new server 5/19.

Postby m1ke_l » Tue May 19, 2009 11:14 am

is the site now running on a new s10-2 ?
m1ke_l
Novice
 
Posts: 29
Joined: Tue May 05, 2009 6:12 pm
Color and Model: black s10 4231
OS(s) installed: ubuntu

Re: Moving to a new server 5/19.

Postby mister2 » Tue May 19, 2009 12:30 pm

m1ke_l wrote:is the site now running on a new s10-2 ?

No, I don't particularly like the looks of the new S10-2. ;)
mister2
Site Admin
 
Posts: 880
Joined: Tue Aug 19, 2008 11:00 pm
Location: California, USA
Color and Model: White S10
OS(s) installed: Windows 7

Re: Moving to a new server 5/19.

Postby ZedAlert » Thu May 21, 2009 12:28 am

Please fix the multilanguage functions of the forum! Maybe you need to change your connection charset to MySQL.
White S10 2GB/80GB/BT + LG GP08-NU10 DVD-RW drive
User avatar
ZedAlert
Experienced
 
Posts: 74
Joined: Sun Nov 30, 2008 4:03 am
Location: Moscow, Russia
Color and Model: White S10
OS(s) installed: XP Home + Ubuntu Lucid Lynx

Re: Moving to a new server 5/19.

Postby mister2 » Thu May 21, 2009 12:36 pm

Well that blows. I guess it wasn't successful. Oh well, so much for our international users. :o

j/k...I've went back to see where I went wrong and I freaking screwed up. Now I gotta figure out a way to fix it.
mister2
Site Admin
 
Posts: 880
Joined: Tue Aug 19, 2008 11:00 pm
Location: California, USA
Color and Model: White S10
OS(s) installed: Windows 7

Re: Moving to a new server 5/19.

Postby mister2 » Fri May 22, 2009 1:28 pm

My error was that I uploaded the database without defining a MySQL charset. I didn't want to go back and redo the whole thing since I would lose new posts since the transfer. So I've manually updated the database. Some fun that was. Anyways, it's been fixed and the languages should be displayed properly.
mister2
Site Admin
 
Posts: 880
Joined: Tue Aug 19, 2008 11:00 pm
Location: California, USA
Color and Model: White S10
OS(s) installed: Windows 7

Re: Moving to a new server 5/19.

Postby ZedAlert » Sun May 24, 2009 11:08 pm

Thanks a lot! :P
White S10 2GB/80GB/BT + LG GP08-NU10 DVD-RW drive
User avatar
ZedAlert
Experienced
 
Posts: 74
Joined: Sun Nov 30, 2008 4:03 am
Location: Moscow, Russia
Color and Model: White S10
OS(s) installed: XP Home + Ubuntu Lucid Lynx


Return to Feedback, Announcements and Rules

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron